Recycling Oy R.Okkonen
Etusivu
Yhteystiedot
Palvelut
Kuvat
Hyvä tietää
Palaute
Tarjouspyyntö
 
 
     

Mikäli taloyhtiölläsi on meille huoltosopimus, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä niin pihan hoitoon kuin huoneiston sisäosan huoltoon liittyvissä asioissa. Yhteystiedot löytyvät Etusivulta tai Yhteystiedot -sivulta.

Vaikkei taloyhtiöllä ole huoltosopimusta meille, voi meidät silti kutsua paikalle. Muistettava, että tässä tapauksessa työstä veloitetaan tilaajaa!


 

Jos taloyhtiösi ei ole huoltosopimuksemme piirissä, pyydämme tekemään taloyhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvien töiden tilaukset joko isännöitsijän tai taloyhtiön hallituksen jäsenen kautta.

Muistathan pitää huolta, että palovaroittimen paristo toimii. Palovaroitin on halvin henkivakuutus!

Ilmoita se pieninkin hanan tai wc-pytyn vuoto. Pitkällä aikavälillä koituu merkittäviä kustannuksia vuotavista hanoista ja pytyistä. Vuotojen korjauskustannukset kuuluvat taloyhtiölle, joten senkin puolesta näistä kannattaa ilmoittaa!

Asukkaan/osakkaan velvollisuus on ilmoittaa taloyhtiölle mahdollisimman pian havaitsemansa vika huoneistossansa. Erityisen tärkeää on, että jos havaitset esim.kosteusvaurioon viittaavia merkkejä, olet mahdollisimman pian yhteydessä yhtiösi isännöitsijään tai hallitukseen. Usein, mitä nopeammin havaittuun vaurioon reagoidaan, sen pienemmäksi korjauskustannukset jäävät.


© copyright 2012 Recycling Oy R.Okkonen